yourpainter | Schilderwerken & behang
Samenwerking met
Samenwerking

Gevels in steen of hout, dakgoten, ramen en deuren en ander buitenschrijnwerk behandelen wij met alle zorg. Alles wordt grondig geanalyseerd en in een technisch verslag beschreven. Op deze basis voeren wij de werken uit voor een zo duurzaam mogelijke uitvoering met de allerbeste producten die vandaag bestaan. Precisie en zorgvuldige uitvoering is waar wij voor gaan.

Je zou graag nieuwe foto’s willen? Dan organiseren wij met plezier een fotoshoot. Nadien kan je het resultaat van deze shoot verwerken in je muur.

Onze bibliotheek bevat honderden kwalitatieve en rechtenvrije foto’s.

All-in service, dat is onze aanpak van ons binnenschilderwerk. Technisch advies, kleuradvies, uiterst proper werk, oog voor detail en afwerking en een unieke na-service is ons traject voor elk project.

Je kan zelf een foto aanleveren, of je kan kiezen uit onze ruime beeldbank. Het beeld kan ook gepersonaliseerd worden voor we hem op je muur verwerken.

Creëer een unieke sfeer door je muur aan te kleden met een foto. Hier werd gekozen voor een winkelraam in de vergaderzaal van een voedingsbedrijf.

De techniek beau heeft een fijne korrel en een eigen textuur met zeer subtiele nuances en lichtreflecties Voor deze muren kozen we een opvallend blauw.

Twee tinten blauw doen dienst als achtergrond terwijl vrolijke vlinders op de voorgrond treden. De vlinderstickers werden door ons aangebracht.

Naast het functionele van deze dikke strepen met magneetverf, geven ze ook een hedendaagse uitstraling op de felroze wand. Ideaal voor de kinderkamer, bureel of keuken.